Vlees, het populairste ingrediënt op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in Het Ultieme Vleesboek mee in de wereld van carnivoren. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 90 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees.
Met Het Ultieme Vleesboek ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om ieder stukje vlees perfect te grillen. Of dat nu botermalse St. Louis cut spareribs zijn, of de ultieme pulled pork. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte vlees-expert. In dit boek gaat hij dieper in op de kwaliteit van vlees en helpt je zo de beste keuze te maken. Hiervoor vertelt hij eerst wat meer over de samenstelling van, en invloeden op vlees, en geeft je informatie over het slacht- en rijpingsproces. Daarna ga je met de bereiding aan de slag. Onmisbaar gereedschap en technieken zoals opbinden, pekelen, rubben, marineren en roken van vlees komen stap-voor-stap aan bod. Ook vind je voor ieder stukje vlees een handige tabel met de ideale kerntemperatuur, zodat je altijd de juiste garing kunt behalen.
Dit boek komt uit dezelfde reeks Barbecue boeken als Het ultieme kamadoboek, Het ultieme burgerboek, Het ultieme Pizzaboek, en Het ultieme open vuur- en Braaiboek van uitgeverij Pig butts.
De 90 gevarieerde recepten in dit boek hebben betrekking op de meest gegeten dieren: rund, varken, lam en kip. Van ieder dier worden de verschillende delen (cuts) die je op de barbecue kunt bereiden behandeld. Stel je in op een culinaire reis over de wereld, van Braziliaanse picanha met gepofte groenten tot Peruaanse kip van het spit en Thaise groene varkenscurry. Leer gaandeweg je skills uitbreiden en laat je inspireren door de heerlijke recepten en prachtige foto’s. Verheug je op het aansteken van je barbecue en weet dat vlees bereiden op een barbecue nooit meer hetzelfde gaat zijn. Voortaan herken jij kwaliteit en serveer je de lekkerste, krokante buikspek, brisket en buffalo wings!
Het boek is verkrijgbaar voor consumenten bij diverse gespecialiseerde winkels, zoals BBQ speciaalzaken, kookwinkels, webshops, tuincentra en slagerijen. Als wederverkoper kunt u terecht bij gerenommeerde groothandels zoals Bowls & Dishes en Bade outdoor living, die onder andere de importeur zijn van Big Green Egg.
Mocht u geen toegang hebben tot deze groothandels en toch graag het boek willen verkopen, dan kunt u direct bestellen bij onze eigen uitgeverij, Pig Butts.
Bij een afname vanaf 6 stuks bieden wij een aantrekkelijke marge van 40%. Bovendien worden bij een bestelling vanaf 18 boeken de verzendkosten volledig vergoed.
Het is belangrijk op te merken dat de consumentenprijs van het boek € 29,95 bedraagt (€ 27,48 excl. 9% btw) en dat deze prijs volgens de Wet op de Boekenprijs niet onderboden mag worden. Als wederverkoper kunt u echter profiteren van een aanzienlijk hogere marge.
Heeft u vragen over of interesse in een van onze diensten? Vul hiernaast het formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
info@hethorecaconcept.nl 06 21 49 31 84