Pizza, een van de populairste gerechten op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in ‘Het Ultieme Pizzaboek’ mee in de wereld van Italiaanse klassiekers en moderne varianten. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 60 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan de perfecte pizza. Met ‘Het Ultieme Pizzaboek’ ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om pizza’s met krokante bodem te bakken. Of dat nu de klassieke Margherita is, of een Turkse lahmacun met shoarma en tzatziki. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte expert. In dit boek gaat hij dieper in op de gouden elementen: deeg, saus en kaas. Hiervoor vertelt hij uitgebreid over het kneden, opbollen en positioneren van het deeg. Ook legt hij de verschillen tussen pizzaovens en barbecues uit, noemt hij onmisbaar gereedschap en geeft hij tips voor garnituren.
De 60 gevarieerde recepten in dit boek hebben betrekking op verschillende deegbodems, pizza’s én pizzavarianten. Stel je in op een culinaire reis over de wereld. Van Italiaanse quattro formaggi en Amerikaanse barbecue chicken tot Duitse flammkuchen en Vietnamese pizza met een bodem van rijstpapier. Ook ontbreken de zoete pizza’s als dessert en pizzasnacks niet. Leer gaandeweg je skills uitbreiden en laat je inspireren door de heerlijke recepten en prachtige foto’s. Voortaan serveer je de lekkerste, krokante pizza’s, pinsa’s en calzones!
Dit boek komt uit dezelfde reeks Barbecue boeken als Het ultieme kamadoboek, Het ultieme vleesboek, Het ultieme burgerboek, Het ultieme open vuur- en Braaiboek van uitgeverij Pig butts
Onze boeken zijn verkrijgbaar voor consumenten in verschillende gespecialiseerde winkels, zoals BBQ speciaalzaken, kookwinkels, webshops, tuincentra en slagerijen. Als u een wederverkoper bent, kunt u uw voorraad aanvullen via gerenommeerde groothandels zoals Bowls & Dishes en Bade outdoor living, die onder andere de importeur zijn van Big Green Egg.
Als u geen toegang heeft tot deze groothandels maar wel interesse hebt om ons boek te verkopen, kunt u direct bestellen bij onze eigen uitgeverij, Pig butts.
Bij bestellingen vanaf 6 exemplaren bieden wij aantrekkelijke marges tot 40%. Bovendien vergoeden wij bij bestellingen vanaf 18 boeken de volledige verzendkosten.
Het is essentieel om op te merken dat de consumentenprijs van het boek € 29,95 is (€ 27,48 excl. 9% btw) en dat deze prijs volgens de Wet op de Boekenprijs niet mag worden verlaagd. Als wederverkoper kunt u echter profiteren van een significant hogere winstmarge.
Heeft u vragen over of interesse in een van onze diensten? Vul hiernaast het formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
info@hethorecaconcept.nl 06 21 49 31 84