Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur. Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis!
Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je – volledig old skool – terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond, een simpele vuurschaal gebruikt of juist een braai of een vuurring. Met goed hout en simpele accessoires zoals spiezen, gietijzeren pannen en roosters kun je alle gerechten in dit boek maken.
Dit boek komt uit dezelfde reeks Barbecue boeken als Het ultieme kamadoboekHet ultieme burgerboek, Het ultieme Pizzaboek en Het ultieme vleesboek van uitgeverij Pig butts
De 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn gebaseerd op het gebruik van die accessoires. We beginnen met grillen van vlees en vis op de braai-, asado- en churrascomanier. Dit zijn Zuid-Amerikaanse spiezen en klemmen direct naast het vuur. Grote biefstukken worden direct vanaf de spies op je bord gesneden. Hele vissen trek je boterzacht uit de klem en buikspek wordt super krokant.
Daarnaast is de plancha veel veelzijdiger dan je denkt; maak omeletten, tortilla’s, dikke tosti’s, uitdagende groenten, Mexicaanse fajita’s en smashburgers. Of ga voor smaakvolle stoofschotels, mosselpannetjes en soepen die je in een potjiekos of Dutch oven bereidt. We gebruiken deze gietijzeren pannen ook voor brood, zoete nagerechten en gefrituurde snacks. Tot slot een lekkere bak op houtvuur gezette koffie, terwijl we voldaan in een luie stoel van de laatste vlammen genieten.
Het boek is verkrijgbaar voor consumenten bij verschillende speciaalzaken, waaronder BBQ-winkels, kookwinkels, webshops, tuincentra en slagerijen. Als wederverkoper kunt u terecht bij bekende groothandels zoals Bowls & Dishes en Bade outdoor living, die onder andere de importeur zijn van producten zoals de Big Green Egg.
Indien u geen toegang heeft tot deze groothandels, maar toch geïnteresseerd bent in de verkoop van het boek, kunt u direct bestellen bij onze eigen uitgeverij, Pig Butts.
Bij een minimale afname van 6 exemplaren bieden wij een aantrekkelijke marge van 40%. Bovendien worden de verzendkosten gratis vergoed bij een bestelling vanaf 18 boeken.
Het is belangrijk om op te merken dat de consumentenprijs van het boek € 29,95 bedraagt (€ 27,48 excl. 9% btw) en dat volgens de Wet op de Boekenprijs deze prijs niet lager mag worden aangeboden. Als wederverkoper kunt u echter profiteren van een aanzienlijk hogere winstmarge.
Heeft u vragen over of interesse in een van onze diensten? Vul hiernaast het formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
info@hethorecaconcept.nl 06 21 49 31 84