Midden in het hartje van de in 2006 uitgeroepen tot meest leefbare gemeente van de wereld ligt Ben’s. Ben’s is een concept waarbij culinair genieten en het drinken van een perfecte cocktail in de naastgelegen bar tot kunst verheven worden. De oprichting van het restaurantgedeelte is een co-creatie van Het HorecaConcept en Ben’s. Al voor de opening van dit concept is Het HorecaConcept betrokken bij de bedrijfsvoering. Hierbij ligt de inbreng van Het Horecaconcept op het culinaire vlak en de ondersteuning van de personeelsplanning.
De begeleiding van dit concept richt zich op het verhogen van het rendement. Daarnaast wordt er per kwartaal een nieuwe menukaart ontwikkeld, compleet met kostprijs en receptuur. Hierbij wordt ook gekeken naar wat de leveranciers aan kunnen beiden zodat alles eenvoudig en op een uniforme manier besteld kan worden.
Daarnaast dient Het Horecaconcept als aanspreekpunt voor de keukenbrigade. Door de goede structuren die hier zijn weggezet, functioneert Het Horecaconcept hier als het ware als een remote-chef. Hierdoor bespaart de eigenaar flink op personeelskosten, maar kunnen ze wel de kwaliteit bieden die een restaurant eigenlijk alleen maar kan bieden als er een chef-kok rondloopt. Wilt u ook uw keuken vereenvoudigen en ontzorgen, informeer dan naar de remote-chef mogelijkheden die Het Horecaconcept aanbiedt.