Beer & Steak staat in Zuidwest Brabant bekend als een totaalconcept op het gebied van Horeca. Unieke bereidingswijzen, bezorgdienst, workshops, luxe dineren en zelfs een bedrijfsgebonden foodtruck behoorden allemaal tot de activiteiten van dit zeer goedlopende concept. Onder de scepter van TV-kok Jeremy Vermolen is dit restaurant gegroeid tot een daverend succes.
Bij Bear & Steak ging het voornamelijk om beleving. Zelf je vlees uitzoeken, vervolgens kijk je vanuit het restaurant recht in de vlammen van de immense en imposante barbecue die een belangrijk onderdeel is van het restaurant. Eenmaal opgediend op een stoere stenen plaat, mocht je een steak-wapen uitzoeken om je enorme stukken vlees op een gepaste manier op te delen.
Het Horecaconcept is bij Bear & Steak betrokken geweest bij de eerste twee openingsjaren als bedrijfsleider. Hierbij is het concept op een professionele manier opgezet en uitgewerkt. Hierbij was het van groot belang dat het concept ook goed door het personeel werd uitgedragen.